Over mij

Do what you Love, Love what you do

Hi! Mijn naam is Deborah, geboortefotograaf uit Rotterdam, werkzaam in heel Zuid-Holland en soms ook daarbuiten. Sinds 2015 ben ik gespecialiseerd in geboortefotografie en leg met liefde de gehele periode rondom de geboorte van jullie kindje vast: van zwangerschap tot aan de eerste periode samen met je kindje.
Sinds ik zelf mama ben weet ik maar al te goed hoe waardevol foto’s kunnen zijn. Ze brengen je weer eventjes terug in de tijd.

Ik zal jullie wat meer over mezelf vertellen:
Geboren in 1987, trotse mama van Noa & Ayden, getrouwd met mijn soulmate Tim. We hebben 2 konijnen en 2 hamsters en wonen heerlijk aan de rand van Rotterdam. De voordelen van een grote stad met tegelijkertijd een groot natuurgebied op loopafstand. Ik zeg altijd: Ik verhuis alleen nog als we ooit op een boerderij zouden kunnen gaan wonen.

Mijn kenmerken:

Spontaan, open, eerlijk, enthousiast, optimistisch, zorgzaam, dankbaar, creatief, geduldig, intuïtief ingesteld, discreet, liefdevol

Ik hou van verse muntthee, lezen, dansen, babytjes (hoe kan het ook anders!) kinderen, zon, kletsen, reizen & de natuur.
Ik hou niet van chocolade (volgens mij ben ik de enige vrouw op deze aardbol die dit oprecht kan beweren), kou, strijken & muggen.

Hoe Noa Fotografie ontstond:
Met de geboorte van mijn dochter Noa in januari 2014, werd ook Noa Fotografie geboren. Althans, het zaadje was geplant.
Mijn bevalling verliep totaal anders dan ik me had voorgesteld. Wat een prachtige badbevalling had moeten worden, eindigde 40 uur later in een spoedkeizersnede. Enkele weken na mijn bevalling zag ik een geboortereportage voorbij komen op Facebook en realiseerde ik me dat foto’s enorm kunnen helpen bij de verwerking van een bevallingservaring. Als ik de tijd terug kon draaien had ik destijds graag professionele foto’s van deze bijzondere dag in mijn leven gehad.
Geboortefotografie liet me niet meer los. Ik vind geboortereportages zo ontzettend puur en prachtig en waardevol! Niet lang daarna besloot ik dat DIT ook is wat ik wil: geboortefotograaf worden en de mooiste en indrukwekkendste herinneringen voor anderen voor eeuwig vastleggen! Meteen begon ik aan een opleiding geboortefotografie en al snel mocht ik mijn 1ste geboorte fotograferen. Ik was meteen verkocht! Dit gevoel wilde ik nog veel vaker ervaren!
Inmiddels heb ik ruim 50 kindjes geboren zien worden. En iedere geboorte is weer even bijzonder en mooi.

Uiteraard hadden we bij de geboorte van ons 2e kindje wel een geboortefotograaf 😉 Dankzij de geboortereportage kijk ik heel anders terug op mijn 2e bevallingservaring, veel positiever. En ik ben ZO trots! Op mijn bevalling, maar ook op ALLE andere vrouwen die op het moment van de geboorte van hun kindje een topprestatie leveren! Keer op keer sta ik versteld van de oerkracht die vrij komt tijdens een geboorte.

Ik kan oprecht zeggen dat ik het mooiste beroep ter wereld heb en dat ik me gezegend voel met mijn eigen lieve gezin en alle mooie gezinnen die ik al heb mogen ontmoeten!
Overweeg jij ook een geboortereportage? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Ook voor een zwangerschapsshoot op locatie of een Lifestyle Newbornshoot bij jullie thuis, ben je van harte welkom!
Op mijn blog pagina vind je prachtige geboorteverhalen en kun je meer van mijn werk bekijken.
Voor meer informatie en boekingen klik hier.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Foto 1: Eline Visscher
Foto 2 & 3: Stefanie Moura