Waarom Geboortefotografie?

Tijdens mijn eigen bevalling zijn er enkele foto’s met een mobieltje gemaakt. Deze foto’s zijn mij ZO dierbaar. Ze helpen me een klein stukje te herinneren van 1 van de mooiste en tegelijkertijd indrukwekkendste dagen in mijn leven. Een dag waarop alles langs me heen ging en waarvan ik de details niet goed meer kan herinneren. Wat had ik graag het hele geboorteverhaal van Noa vast laten leggen!!
Omdat de geboorte van je kindje 1 van de aller mooiste dagen in je leven is, en tegelijkertijd de meest intense dag in je leven, verdient deze dag het om professioneel te worden vastgelegd!! Geboortefotografie gaat verder dan het moment waarop je kindje geboren wordt. Het gaat om het vastleggen van jullie unieke verhaal. Jullie avontuur. De geboortedag van jullie kindje.
De details, de emoties, de ondersteuning door je partner en eventuele andere aanwezigen. De kracht, de volharding… De eerste ontmoeting met je kindje, de tranen van geluk, de opluchting, de eerste kostbare momentjes samen. De controles, de onvoorwaardelijke liefde… Al deze momenten zullen jouw unieke geboorteverhaal vertellen.
Wanneer je ervoor kiest om een geboortereportage te laten maken, leg ik de geboorte van jouw kindje op een pure, integere en professionele manier vast.

Werkwijze:
Vanaf 2 weken voor de uitgerekende datum ben ik 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Wanneer er regelmatige weeën zijn nemen jullie mij zo snel mogelijk contact met mij op.
Wanneer ik bij jullie thuis of in het ziekenhuis aan kom zal ik de bevalling in verhalende lijn vastleggen. De sfeer, de mensen om je heen, de details, de emoties… Tijdens de reportage blijf ik zoveel mogelijk op de achtergrond. De eerste uren na de geboorte blijf ik aanwezig om de aller eerste kostbare momenten vast te leggen.
De foto’s worden gemaakt zonder flitslicht en uitsluitend met het beschikbare licht in de kamer.

Ben je geïnteresseerd in een geboortereportage? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Meer geboortefoto’s vind je hier.