Waarom Geboortefotografie?

Tijdens mijn eerste bevalling zijn er enkele foto’s met een mobieltje gemaakt. Deze foto’s zijn mij ZO dierbaar. Ze helpen me een klein stukje te herinneren van 1 van de mooiste en tegelijkertijd indrukwekkendste dagen in mijn leven. Een dag waarop alles langs me heen ging en waarvan ik de details niet goed meer kan herinneren. Wat had ik graag het hele geboorteverhaal van Noa vast laten leggen!! Bij de geboortes van mijn 2e en 3e kindje, heb ik gelukkig wel het complete verhaal laten vastleggen. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik ben dat deze verhalen tot in detail zijn vastgelegd. Een blijvende tastbare herinnering voor altijd!

Omdat de geboorte van je kindje 1 van de aller mooiste dagen in je leven is, en tegelijkertijd de meest intense dag in je leven, verdient deze dag het om professioneel te worden vastgelegd!! Geboortefotografie gaat verder dan het moment waarop je kindje geboren wordt. Het gaat om het vastleggen van jullie unieke verhaal. Jullie geboortereis. De geboortedag van jullie kindje.
De details, de emoties, de ondersteuning door je partner en eventuele andere aanwezigen. De kracht, de volharding… De eerste ontmoeting met je kindje, de tranen van geluk, de opluchting, de eerste kostbare momentjes samen. De controles, de onvoorwaardelijke liefde… Al deze momenten zullen jouw unieke geboorteverhaal vertellen.
Wanneer je ervoor kiest om een geboortereportage te laten maken, leg ik de geboorte van jouw kindje op een pure, integere en professionele manier vast.

Werkwijze:
Vanaf 2 weken voor de uitgerekende datum ben ik 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Wanneer de bevalling begonnen is laat je me dit weten.
Wanneer ik bij jullie thuis of in het ziekenhuis aan kom zal ik de bevalling in verhalende lijn vastleggen. De sfeer, de mensen om je heen, de details, de emoties… Ik blijf tot 2 uur na de geboorte aanwezig om de aller eerste kostbare momenten vast te leggen. Optioneel kun je een 1e ontmoetingensessie bij boeken, zodat ik op een later tijdstip nog eens terugkom om de 1e ontmoeting met de andere gezinsleden vast te leggen.
De foto’s worden gemaakt zonder flitslicht en uitsluitend met het beschikbare licht in de kamer.

Ben je geïnteresseerd in een geboortereportage? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Meer geboortefoto’s vind je hier.